Cirkel kringloopcentrum

Alles een tweede kans

Eerste jubileum: 1 jaar Cirkel Kringloop

Cirkel Kringloopcentrum is tevreden over het afgelopen jaar

Het openen van een kringloopwinkel in het centrum van Wijchen was een beetje een gok, maar inmiddels weten wij wel beter. Het winkelend publiek weet ons te vinden en we krijgen hele mooie spullen van de inwoners van Wijchen e.o., maar ook van de Wijchense ondernemers, die spullen over hebben. Hierdoor hebben wij in onze winkel een mix van nieuwe en tweedehands spullen.

Cirkel heeft inmiddels twee opslagplaatsen met mooie meubelen en op verzoek kan hier gekeken worden voor een bed, bank, kast etc. Als de klant iets zoekt wat wij niet in onze winkel hebben, gaan wij voor onze klant op zoek. Op deze manier hopen wij onze klanten tevreden te stellen.

[In verband met ons 1-jarig bestaan kregen op 20 augustus onze eerste 100 klanten nog een mooi presentje.]

Steun aan de Hospice en de voedselbank

De winst die wij hebben gemaakt is bestemd voor de Hospice die in Wijchen wordt gerealiseerd en voor de noodlijdende Voedselbank in Wijchen. Aan de Hospice schenken wij € 2000,- en aan de Voedselbank € 1000,-. Wij hebben samen met onze 15 vrijwilligers voor deze twee doelen gekozen, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen uit onze eigen omgeving er gebruik van kunnen maken als dat nodig is.

Meer steunprojecten

Wij steunen ook projecten in Roemenië en Afrika. Deze projecten steunen wij met goederen, die niet verkocht worden in onze winkel, maar die nog wel prima te gebruiken zijn. Vrienden van ons zorgen dat deze spullen ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komen.

Komende jaren...

Wij van Cirkel Kringloopcentrum hopen dat het komende jaren weer net zo goed zullen zijn, als het eerste jaar.


Wij danken al onze klanten en hopen u te mogen blijven begroeten
in één van onze gezellige kringloopwinkels in het centrum van Wijchen.