Cirkel kringloopcentrum

Alles een tweede kans

Verkoop

Onze winkel

Wij verkopen in principe al onze goederen vanuit één van onze winkels in de Spoorstraat 40 of in de Sterrebosweg 19 te Wijchen. Zie de foto's om een indruk te krijgen van onze winkel en de Openingstijden van onze winkel.

In onze winkels zijn bijna alle goederen tentoon gesteld, op een enkele uitzondering na. In dat geval zijn wel foto's beschikbaar en kan eventueel een bezoek aan onze opslag geregeld worden (zie hieronder).


Aanbiedingen

Van tijd tot tijd zullen we een aanbieding plaatsen. Dat kan zijn omdat we een uniek object in onze showroom hebben gekregen, of omdat bijvoorbeeld ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Aangezien het hier vaak om stukgoederen gaat, waarvan we er één of slechts een paar van op voorraad hebben geldt hier: op=op!

De aanbiedingen worden meestal vergezeld van een foto op onze Facebook pagina geplaatst.

Onze opslag

Onze ruime opslag van meubelen met o.a. bedden, kasten, banken, etc. is te bezoeken op afspraak met personeel in de winkel.
 

Bezorgen van goederen

Grote goederen, zoals kasten, bedden, tafels, eethoeken, e.d. kunnen voor een vergoeding (afhankelijk van het aantal kilometers) bij u thuis worden bezorgd. Bezorging geschiedt altijd in overleg, waarbij wij de goederen tot aan de voordeur brengen.
 

Bij wijzigingen bij een bezorgafspraak, kunt u bellen of mailen naar:
info@cirkel-kringloop.nl