Cirkel kringloopcentrum

Alles een tweede kans

Inbreng

Inbreng goederen.

Gebruikte goederen komen wij gratis bij u ophalen, zelf afgeven in onze winkel kan natuurlijk altijd. Goederen afgeven kan gedurende de openingstijden van onze winkel.

Let op: het centrum is alleen tot 12:00 uur te bereiken met de auto.

De inname gaat altijd in overleg. We nemen alleen goederen aan die voldoende kwaliteit bieden voor de verkoop. Deze goederen dienen compleet en heel te zijn. Dit geldt ook voor de kleding, die natuurlijk schoon en heel dient te zijn. 

De ingebrachte goederen worden 'om niet' ter beschikking gesteld aan de Stichting en worden daarom gezien als een schenking aan de Stichting. Ophalen goederen.

U kunt ook vragen of er goederen bij u opgehaald kunnen worden. Grote goederen, zoals kasten, bedden, tafels, eethoeken e.d. worden gratis bij u thuis opgehaald. De op te halen meubels e.d. moeten wel op de begane grond staan. Als het pand een lift heeft, worden de spullen tot op de etage gebracht, mits de lift groot genoeg is.

De procedure is als volgt:

  • U kunt bellen naar de winkel en uw verzoek aanmelden via telefoonnummer 024 64 55 355.
  • U kunt ons een mailtje sturen naar info@cirkel-kringloop.nl om goederen op te halen met de melding wat we moeten ophalen.
  • U kunt naar onze winkel komen en een melding doorgeven.

Door de planning wordt met u een afspraak gemaakt, wanneer en hoe laat de goederen bij u zullen worden opgehaald.

Bij wijzigingen van een opgave van op te halen goederen, kunt u ons bellen of mailen. Zie Contact.


Voor alle duidelijkheid: de chauffeur bepaalt ter plaatse, afhankelijk of hij de aangeboden goederen meeneemt of niet. Het kan dus zijn dat de chauffeur, die de goederen vooraf op de kwaliteit onderzoekt, besluit deze niet mee te nemen. In dat geval bent u geen kosten verschuldigd.

[TIP: niet bruikbare goederen kunt u zelf naar de milieustraat brengen.]